Tečaji družabnih plesov

 

Želite očarati partnerja skozi ples ali pa le popestriti vsakdan?

PLES V DVOJE – užitek, zabava, kvaliteten čas, poln prijetnih trenutkov s partnerjem, obenem pa tečaj osnov družabnih plesov.
V svet plesa vas bo popeljala mednarodna učiteljica plesa in trenerka z licenco Nina Hribar. Pod njenim vodstvom je nastalo že veliko državnih prvakov, nekatere njene učence pa ste si lahko občudovali v oddaji Zvezde plešejo. Sama pravi, da jo najbolj razveselijo iskrice v očeh udeležencev na tečaju, ko uživajo v plesu in jih le-ta čisto prevzame. Zelo rada pa osreči tudi mladoporečence s koreografijo po lastnem izboru, ki naredi otvoritveni ples na poroki še bolj nepozaben.

Udeleženci tečaja imajo na voljo tudi učenje v angleškem in nemškem jeziku.

V kolikor pa se ne morete udeležiti tečaja zaradi časovne zasedenosti ali pa bi želeli osvežiti in morda izpiliti le svoje plesno znanje, pa imate na voljo individualni pouk, oz. uro, kjer se posvetimo le vam.

TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV JE RAZDELJEN PO STOPNJAH. V ZAČETNI STOPNJI SE NAUČIMO OSNOV POPULARNIH DRUŽABNIH PLESOV. KASNEJE PA SE V NADALJEVALNIH STOPNJAH PLESNO ZNANJE UTRDI IN KAKŠNEGA DODA NA SEZNAM OSVOJENIH KORAKOV V PLESU V DVOJE. V KLUBSKI STOPNJI PA SMO ŽE PRAVI MOJSTRI, SAJ JE SEZNAM OSVOJENIH PLESOV ŽE ZELO DOLG – PLESALCI SO ŽE ZELO SPRETNI PRI VODENJU FIGUR POSAMEZNEGA PLESA, PA TUDI PLESIŠČE KOT PROSTOR GIBANJA V DVOJE LEPO IZKORIŠČAJO, SAJ JE PLES TUDI ZABAVNA IGRA V DVOJE.

DRUŽABNI PLESI: ANGLEŠKI VALČEK, DUNAJSKI VALČEK, FOXTROT, SWING, BACHATA, SALSA, TANGO, RUMBA, SAMBA, CHA CHA CHA, JIVE, ARGENTINSKI TANGO

Cenik

TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV:
V času šolskih poletnih počitnic redne vaje ne potekajo.

Začetna stopnja:

  • petek 29.9.2023 ob 19:30 uri

Nadaljevalna stopnja:

  • sobota 30.9.2023 ob 20:00 uri

Napredna stopnja:

  • četrtek 28.9.2023 ob 19:00 uri

Klubska stopnja:

  • vsak ponedeljek ob 20.00 uri – začetek 25.9.2023
  • vsak torek ob 19:15 uri ( zaključena skupina) – začetek 26.9.2023
  • vsako nedeljo ob 20.00 uri – začetek 1.10.2023

PRIJAVE, S TEM PA REZERVACIJE MESTA SPREJEMAMO NA NAŠ EMAIL NASLOV.

Prijavnico najdete pod rubriko cenik.

Tečaji potekajo v majhnih skupinah, kjer je več kot zagotovljena primerna razdalja.

Prijavnica