Cenik

DARILNI BON !

Želite presenetiti svoje najbljižje z izvirnim darilom ?
Podarite jim darilni bon za obisk naše plesne šole!

Ponujamo vam :

Darilni bon za obisk tečaja družabih plesov za uživanje v dvoje.
Darilni bon za obisk tečaja za vnuka ali vnučko.
Naročite ga lahko preko našega emaila.

 

TEČAJI ZA OSNOVNOŠOLCE IN MLADINO
Plesni tečaj Trajanje / št. vaj trajanje vaje cena (v EUR)
CICI MIX PLESALNICA

STARS

1 mesec / 4 vaje

1 mesec / 4 vaje

45 min

45 min

30,00 / osebo

32,00/osebo

HIP HOP pionirji

HIP HOP mladinci

1 mesec / 4 vaje

1 mesec / 4 vaje

60 min

75 min

32,00 / osebo

37,00 / osebo

 

BREAK DANCE

JAZZ BALET

ROJSTNODNEVNA ZABAVA

 

1 meseca / 4 vaje

1 mesec / 4 vaje

14 povabljencev

75 min

75 min

3 ure

37,00 / osebo

37,00 / osebo

155,00 / storitev

 

 

 

 

TEČAJI ZA ODRASLE
Plesni tečaj Trajanje / št. vaj trajanje vaje cena (v EUR)
PLES V DVOJE -TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV 1 mesec / 4 vaje 75 min 37,00 / osebo
LATINO ZAME 1 mesec / 4 vaje 60 min 35,00/ osebo
SALSA / BACHATA 1 mesec / 4 vaje 60 min 35,00/ osebo
INTENZIVNI TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV 4 vaje 90 min 43,00 / osebo
 

INDIVIDUALNE URE za mladoporočence in tiste, ki želite še več, za vse zvrsti plesa in za vse starosti. Osebno delo s trenerjem oz. učiteljem po vašem izboru.

INDIVIDUALNA URA

IND. URA SOLO

IND. URA 2 PARA

1 vaja

1 vaja

1 vaja

60 min

60 min

60 min

37,00 / par

45,00 / osebo

14,00 / osebo

POPUST
Upokojencem in študentom priznavamo 10% popust.
Drugemu otroku iz iste družine priznavamo 10 % popust
Tretjemu otroku iz iste družine priznavamo 30 % popust

 

PLAČILO TEČAJNINE JE POTREBNO OPRAVITI NAJKASNEJE DO DRUGE VAJI TEČAJA!

PLAČILA IN PREGLED PREKO E-KLUBA

VPIS , REZERVACIJA, PLAČILO IN POTEK TEČAJEV

Rezervacije tečajev sprejemamo brezplačno na info.urskavrhnika@gmail.com

Vpis v skupino je mogoč do zapolnitve prostih mest. Za nemoten potek in ustrezno organizacijo, vaji ni mogoče prisostvovati brez predhodne najave, tudi v primeru brezplačne predstavitvene vaje.

Plačilo tečajnine velja za določeno časovno obdobje, ki ga obsega izbrani tečaj (praviloma gre za dvomesečne večstopenjske programe). Račun prejeme stranka na svoj email naslov. Prosimo, da se pri plačilu navaja dani sklic in upošteva valuta izdanega računa. V primeru nadaljevanja izobraževanja v višje stopnje je potrebno šolnino poravnati  najkasneje do pričetka tretje vaje v novem dvomesečnem obdobju, sicer se udeleženec ne more udeležiti vadbe v novi stopnji tečaja. Plesne vaje se odštevajo samo na podlagi zdravniškega opravičila

Dejavnost izvajanja plesnih tečajev v plesni šoli Urška Vrhnika poteka vsak dan v tednu, ne poteka pa v času praznikov in šolskih počitnic, v kolikor ni drugače dogovorjeno. Prostori, kjer se izvajajo plesni tečaji so nadzorovani z video nadzornim sistemom, razen na OŠ ali lokaciji po dogovoru.

Udeležba na plesnih tečajih in ostalih programih plesne šole Urška Vrhnika je prostovoljna in na lastno odgovornost posameznika. Nezgodno zavarovanje strank ni vključeno v ceno storitev.

Pridržujemo si pravico do terminske ali prostorske spremembe dogodka zaradi objektivnih razlogov oziroma višje sile.

KODEKS VEDENJA IN ODGOVORNOST ZA STVARI (PREDMETE)

– Udeleženec pride na plesne vaje vsaj 10 minut pred začetkom v opremi, katero smo vam svetovali pri vpisu, in jih ne zamuja, da ne moti potek dela.

– V garderobi se preobleče in preobuje v primerno plesno obutev. Čevlje, v katerih je prišel, pusti v garderobi pred dvorano.

– Vredne predmete (nakit, denar, mobilni telefon ipd.) odloži na police v dvorani, saj garderobni prostori niso varovani. Za garderobo, pozabljene in izgubljene predmete plesna šola Urška Vrhnika ne odgovarja.

– V dvoranah je prepovedano kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen bidonov) , gibanje domačih živali ter neprimeren odnos do opreme v prostorih . V primeru neupoštevanja tega pravila morajo tečajniki ob opozorilu reditelja ali plesnega pedagoga prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

– V primeru neplačila tečajnine obisk plesnih vaj ni možen, v kolikor se vaja ne smatra za predstavitveno brezplačno vajo.

– Predšolske in mlajše otroke oddajo starši plesnemu pedagogu pred vhodom v dvorano in jih prevzamejo ob koncu tečaja ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela.

SKRB ZA OSEBNE PODATKE

Na podlagi nove Splošne uredbe o varstvu podatkov smo dolžni od vas dobiti pisno soglasje za uporabo podatkov v namene poslovanja naše plesne šole. S tem soglasjem vas informiramo o namenu in načinih zbiranja in obdelave podatkov ter o vaših pravicah. Za svoje poslovanje uporabljamo naslednje podatke svojih članov:  ime in priimek, e-naslov, spol, naslov, telefonska številka, rojstni datum .

Svoja e-sporočila pošiljamo zgolj za:

informiranje o treningih in novostih
pošiljanje položnic za plačilo tečajev
prijave na tekmovanja
prijave na razpise

Podatke člana po izpisu iz našega kluba izbrišemo. Poslana e-sporočila ne obdelujemo za nobeno statistiko ali v kakršne koli druge namene in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Skrbnik osebnih podatkov je podjetje:   Plesno ustvarjanje, Ninadance, Nina Hribar s.p., Na Klisu 16, 1360 Vrhnika

S tem podpisanim dokumentom se član oziroma njegov starš/skrbnik strinja in nam dovoljuje uporabo svojih podatkov za zgoraj navedene namene.

Z vpisom član dovoljuje pisno objavo, fotografijo in video material na spletni strani plesne šole ter na drugih njenih socialnih omrežjih.