Cenik

DARILNI BON !

Želite presenetiti svoje najbljižje z izvirnim darilom ?
Podarite jim darilni bon za obisk naše plesne šole!

Ponujamo vam :

Darilni bon za obisk tečaja družabih plesov za uživanje v dvoje.
Darilni bon za obisk tečaja za vnuka ali vnučko.
Naročite ga lahko preko našega emaila.

 

TEČAJI ZA OSNOVNOŠOLCE IN MLADINO
Plesni tečaj Trajanje / št. vaj trajanje vaje cena (v EUR)
CICI MIX PLESALNICA 2 meseca / 8 vaj 45 min 50,00
HIP HOP 2 meseca / 8 vaj 75 min 55,00
BREAK DANCE 2 meseca / 8 vaj 45 min 50,00

 

TEČAJI ZA ODRASLE
Plesni tečaj Trajanje / št. vaj trajanje vaje cena (v EUR)
HIP HOP 18+ 1 mesec / 4 vaje 60 min 25,00
LATINO SOLO 1 mesec / 4 vaje 60 min 25,00
BACHATA 1 mesec / 4 vaje 60 min 25,00
TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV 2 meseca / 8 vaj 75 min 60,00
INTENZIVNI TEČAJ DRUŽABNIH PLESOV 4 vaje 60 min 30,00
INDIVIDUALNE URE za mladoporočence in tiste, ki želite še več, za vse zvrsti plesa in za vse starosti. Osebno delo s trenerjem oz. učiteljem po vašem izboru.
INDIVIDUALNA URA 1 vaja 45 min 30,00
POPUST
Upokojencem in študentom priznavamo 10% popust.

 

PLAČILO TEČAJNINE JE POTREBNO OPRAVITI NAJKASNEJE NA TRETJI VAJI TEČAJA!

PLAČILA IN PREGLED PREKO E-KLUBA

VPIS , REZERVACIJA, PLAČILO IN POTEK TEČAJEV

Rezervacije tečajev sprejemamo brezplačno na info.urskavrhnika@gmail.com

Vpis v skupino je mogoč do zapolnitve prostih mest. Za nemoten potek in ustrezno organizacijo, vaji ni mogoče prisostvovati brez predhodne najave, tudi v primeru brezplačne predstavitvene vaje.

Plačilo tečajnine velja za določeno časovno obdobje, ki ga obsega izbrani tečaj (praviloma gre za dvomesečne večstopenjske programe). Račun prejeme stranka na svoj email naslov. Prosimo, da se pri plačilu navaja dani sklic in upošteva valuta izdanega računa. V primeru nadaljevanja izobraževanja v višje stopnje je potrebno šolnino poravnati  najkasneje do pričetka tretje vaje v novem dvomesečnem obdobju, sicer se udeleženec ne more udeležiti vadbe v novi stopnji tečaja. Plesne vaje se odštevajo samo na podlagi zdravniškega opravičila

Dejavnost izvajanja plesnih tečajev v plesni šoli Urška Vrhnika poteka vsak dan v tednu, ne poteka pa v času praznikov in šolskih počitnic, v kolikor ni drugače dogovorjeno. Prostori, kjer se izvajajo plesni tečaji so nadzorovani z video nadzornim sistemom.

Udeležba na plesnih tečajih in ostalih programih plesne šole Urška Vrhnika je prostovoljna in na lastno odgovornost posameznika. Nezgodno zavarovanje strank ni vključeno v ceno storitev.

Pridržujemo si pravico do terminske ali prostorske spremembe dogodka zaradi objektivnih razlogov oziroma višje sile.

KODEKS VEDENJA IN ODGOVORNOST ZA STVARI (PREDMETE)

– Udeleženec pride na plesne vaje vsaj 10 minut pred začetkom v opremi, katero smo vam svetovali pri vpisu, in jih ne zamuja, da ne moti potek dela.

– V garderobi se preobleče in preobuje v primerno plesno obutev. Čevlje, v katerih je prišel, pusti v garderobi pred dvorano.

– Vredne predmete (nakit, denar, mobilni telefon ipd.) odloži na police v dvorani, saj garderobni prostori niso varovani. Za garderobo, pozabljene in izgubljene predmete plesna šola Urška Vrhnika ne odgovarja.

– V dvoranah je prepovedano kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen bidonov) , gibanje domačih živali ter neprimeren odnos do opreme v prostorih . V primeru neupoštevanja tega pravila morajo tečajniki ob opozorilu reditelja ali plesnega pedagoga prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

– V primeru neplačila tečajnine obisk plesnih vaj ni možen, v kolikor se vaja ne smatra za predstavitveno brezplačno vajo

– Predšolske in mlajše otroke oddajo starši plesnemu pedagogu pred vhodom v dvorano in jih prevzamejo ob koncu tečaja ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela.