Mladoporočenci

 

[/wc_column]

Poročni dan naj bo eden
najlepših dni vašega življenja.

Naredita ga še bolj nepozabnega.

Koreografijo na izbrano glasbo vama bo sestavila Nina Hribar, dolgoletna plesna trenerka športnih plesov in učiteljica res že ogromnega števila zadovoljnih parov, zato ste lahko prepričani, da bo tudi vajina koreografija požela val navdušenja na dan vajine poroke.

Za dogovor okoli samega prostega termina ali za več informacij smo vam na voljo na info.urskavrhnika@gmail.com , lahko nas pa kontaktirate telefonsko na 040 417 206.

 

Ponujamo vam:

  • hitro plesno izpopolnjevanje plesov, s katerimi boste uživali in blesteli na svoji poroki
  • možnost postavitve posebne koreografije za vaš uvodni ples po vaših željah
  • svetovanje : izbor glasbe, izbor čevljev, posebnih efektov, drugo
  • dogovor terminov glede na razpoložljivost dvorane
  • možnost postavitve posebne koreografije za nevesto, ženina ali svate
  • možnost učenja osnov plesov za priče in starše

 

Zapis o doživljanju plesnega tečaja s strani mladoporočencev:

♥Vojka in Jure

Že kot otrok sem rada plesala in sanjala o prečudoviti beli obleki in bodočem možu, ki me bo v ritmu valčka zavrtel v zakonski stan. A sem dobila partnerja, ki ni maral plesati. Ker je bila ljubezen močnejša od predsodkov, me je zaprosil na meni najbolj očarljiv način. Za rojstni dan mi je podaril sanje iz otroštva: darilni bon za individualne ure poročnega plesnega tečaja. Ojoj, kako sem točila solze sreče … In sva začela.       

Naj povem, da sem želela učitelja, ki je profesionalec v latinskoameriških in standardnih plesih in dobila sva ravno takega. Ne daleč od doma, na Vrhniki. Nino Hribar »mamo« naših vrhunskih parov, ki se je na individualnih urah posvetila le nama in ravno te urice so eden od lepših spominov na najino poroko. Ni naju naučila le plesati, naredila je še dosti več: navdušila je mojega (takrat še bodočega) moža, da je vzljubil ples. Nina: še enkrat hvala za zabavne ure.

 
Mojca in Mitja

O plesu z Nino Hribar : Nina je odlična učiteljica plesa in učiteljica na sploh. Pri vadbi družabnih plesov je v naju prelivala svoje navdušenje nad plesnimi ritmi in mojega moža vodila do izražanja plesne samozavesti.

Pri individualnih urah nama je Nina omogočila, da sva se izklesala v pogumna in sproščena plesalca, ki sva svoj poročni ples odplesala strastno in s polnim užitkom.

Srečevanja pri Nini so veliko več kot zgolj učenje plesa – vsebujejo namreč prefinjen pouk o delovanju moške in ženske energije, o umetnosti gibanja ter o čudovitem dopuščanju valovanju življenja samega.

 

[/wc_row]