Plesni tečaji

VALČEK | TANGO | FOXTROT | DUNAJSKI VALČEK | CHA CHA CHA | RUMBA | SALSA | SAMBA | JIVE

STE SAMI ALI V DVOJE,

ZAČETNIKI ALI PLESNI MOJSTRI,

MLADI ALI MLADI PO SRCU,

PRI NAS SE NAJDE ZA VSAKOGAR NEKAJ.

Vam urnik ne dopušča vključitve v tečaj, nudimo vam individualne ure po dogovoru.

Za zaključene družbe se lahko dogovorimo za poseben termin.

POROČNI TEČAJ

Odrasli – različne stopnje družabnih plesov : osnovna, nadaljevalna, napredna, izpopolnjevalna, klubska

SALSA / BACHATA V DVOJE

 

 

 

LATINO ZAME

 

Predšolski otroci

 

Več            

Osnovnošolci

BREAK DANCE

Več        

dijaki

Sample Content

VPIS , REZERVACIJA, PLAČILO IN POTEK TEČAJEV

Rezervacije tečajev sprejemamo brezplačno na info.urskavrhnika@gmail.com

Vpis v skupino je mogoč do zapolnitve prostih mest. Za nemoten potek in ustrezno organizacijo, vaji ni mogoče prisostvovati brez predhodne najave, tudi v primeru brezplačne predstavitvene vaje.

Plačilo tečajnine velja za določeno časovno obdobje, ki ga obsega izbrani tečaj (praviloma gre za dvomesečne večstopenjske programe). Račun prejeme stranka na svoj email naslov. Prosimo, da se pri plačilu navaja dani sklic in upošteva valuta izdanega računa. V primeru nadaljevanja izobraževanja v višje stopnje je potrebno šolnino poravnati  najkasneje do pričetka tretje vaje v novem dvomesečnem obdobju, sicer se udeleženec ne more udeležiti vadbe v novi stopnji tečaja. Plesne vaje se odštevajo samo na podlagi zdravniškega opravičila

Dejavnost izvajanja plesnih tečajev v plesni šoli Urška Vrhnika poteka vsak dan v tednu, ne poteka pa v času praznikov in šolskih počitnic, v kolikor ni drugače dogovorjeno. Prostori, kjer se izvajajo plesni tečaji so nadzorovani z video nadzornim sistemom.

Udeležba na plesnih tečajih in ostalih programih plesne šole Urška Vrhnika je prostovoljna in na lastno odgovornost posameznika. Nezgodno zavarovanje strank ni vključeno v ceno storitev.

Pridržujemo si pravico do terminske ali prostorske spremembe dogodka zaradi objektivnih razlogov oziroma višje sile.

KODEKS VEDENJA IN ODGOVORNOST ZA STVARI (PREDMETE)

– Udeleženec pride na plesne vaje vsaj 10 minut pred začetkom v opremi, katero smo vam svetovali pri vpisu, in jih ne zamuja, da ne moti potek dela.

– V garderobi se preobleče in preobuje v primerno plesno obutev. Čevlje, v katerih je prišel, pusti v garderobi pred dvorano.

– Vredne predmete (nakit, denar, mobilni telefon ipd.) odloži na police v dvorani, saj garderobni prostori niso varovani. Za garderobo, pozabljene in izgubljene predmete plesna šola Urška Vrhnika ne odgovarja.

– V dvoranah je prepovedano kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen bidonov) , gibanje domačih živali ter neprimeren odnos do opreme v prostorih . V primeru neupoštevanja tega pravila morajo tečajniki ob opozorilu reditelja ali plesnega pedagoga prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

– V primeru neplačila tečajnine obisk plesnih vaj ni možen, v kolikor se vaja ne smatra za predstavitveno brezplačno vajo

– Predšolske in mlajše otroke oddajo starši plesnemu pedagogu pred vhodom v dvorano in jih prevzamejo ob koncu tečaja ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela.