Noč na Vrhniki + Plesna šola Urška Vrhnika

V soboto 17.6. se je ponovno v svojem žaru odvijala prireditev Noč na Vrhniki in Plesna šola Urška Vrhnika se je zopet predstavila. Tokrat je bil nastop obarvan malce drugače. Pozno popoldan sta se najprej predstavila duo Battle break s svojo točko Incredible bongo band. Duo sestavljata plesni učitelj in trener Ksaver Potrpin in njegov varovanec Teodor Smrtnik, ki sta občinstvu pribljižala plesno zvrst break dance, ki je primerna za vse mlade nadobudneže, ki se radi vrtijo na hrbtu, rokah ali celo glavi. Tečaj break dance poteka vsako sredo v mali telovadnici OŠ Ivana Cankarja na Vrhniki, kjer nove generacije pilijo nove zanimive gibe.
V večernem delu pa je dogajanje popestrila naša članska hip hop formacija Shaka Zulu , ki je gledalcem predstavila svojo zmagovalno točko, s katero so pred kratkim pod vodstvom našega odličnega trenerja Anžeta Zalarja postali svetovni prvaki na mednarodnem prvenstvu Dance star v svoji kategoriji. Občinstvo je bilo navdušeno, tako da so mlade dame z lahkoto in žarom zaključile svoj nastop. Seveda je celotni nastop potekal pod budnim očesom trenerke in vodje plesne šole Urška Vrhnika Nine Hribar, ki je kot vedno poskrbela za naše nastopajoče.
Skozi celotno dogajanje pa je nam in občinstvu delala družbo naša maskota slonček, ki je tako majhnim in velikim privabila nasmešek na obraz, nekateri pa so z njo celo zarajali. Tako pa se je zaključil tudi naš del nastopa, saj sta za nami oder prevzela fantastična Trkaj in Nipke in zapela našo najljubšo urškino pesem.

Leave a Reply