Naš team

Nina Hribar

NINA HRIBAR – plesna učiteljica z licenco, koreografinja, trenerka športnih plesov in mednarodna predavateljica

Svoje prve plesne korake se je naučila pod mentorstvom mednarodne sodnice in trenerke Barbare Nagode Ambrož in se čisto navdušila nad latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi. Kot vrhunska plesalka se je izobraževala tako v domačem plesnem klubu Urška kot tudi v tujini – predvsem v Angliji, kjer si je svoje znanje bogatila v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki na področju latinsko – ameriških plesov.
Uspehi v plesni karieri: prvakinja odprtega prvenstva Padova, peto mesto na odprtem prvenstvu Danske v kategoriji starejših mladincev, četrto mesto na državnem prvenstvu v članski kategoriji, 14 mesto v članski kategoriji s komaj 17-timi leti na International Championship – London, ki se odvija v prestižni dvorani Royal Albert Hall.
Po končani plesni karieri jo je pot pripeljala v trenerske vode, kjer svoje izkušnje in znanje že 20 let prenaša na mlajše generacije športnih plesalcev. Pod njenim mentorskim vodstvom se je razvilo že par generacij plesalk in plesalcev; vse od prvih korakov pa do naslova državnih prvakov.

Poleg trenerskega dela pa z veseljem podaja plesno znanje tudi odraslim vseh starosti, saj že vrsto let vodi tudi tečaje družabnih plesov. Zelo vesela pa je, ko osreči par mladoporočencev s posebno koreografijo za otvoritveni poročni ples. Pravi, da ni lepšega kot trenutek, ko glasba pospremi par na novo skupno pot.

VODI TEČAJE

| LATINO SOLO | TEČAJI ZA ODRASLE | BACHATA | SALSA | ARGENTINSKI TANGO | INDIVIDUALNE URE |TEČAJI ZA MLADOPOROČENCE

 

   EVA MAURICIO
plesna učiteljica in trenerka

Eva Mauricio je plesalka, koreografinja in umetnica, ki se je rodila v Ljubljani.   Svojo plesno pot je začela pri 14. letih v plesni šoli Bolero in jo kasneje nadaljevala v plesnem studiu RTFX.V tekmovanjih je bila večkratna državna, evropska in svetovna prvakinja.2016 se je s skupino ANIMA udeležila showa Slovenija ima talent.   Skozi leta se je izpopolnjevala na classih, workshopih in campih na domačih tleh in v tujini. Sodelovala je z različnimi artisti kot so: Severina, Blubir, Nipke, Trkaj, Challe Salle, Trile, Jan Plestenjak,..itd. Njena želja je, da ustvari okolje, kjer se vsak posameznik lahko izraža na svoj način, obenem pa pridobiva novo znanje in samozavest skozi nove izkušnje.

 VODI TEČAJE

| HIP HOP / STREET | STARS

 

    PETRA SLOKAN
plesna učiteljica in trenerka

Sem Petra Slokan, stara 21 let in prihajam iz okolice Ljubljane. Po svoji plesni poti sem začela hoditi že v otroštvu. Zelo kmalu sem postala tekmovalka hiphopa. V več kot 10 letih najlepših plesnih trenutkov sem poleg tega dosegla tudi vrhunske rezultate kot posameznik, v paru ter skupinsko, na državni in mednarodni ravni. Tekom teh let sem obiskovala srednjo solo za sodobni ples. Ta mi je odprla nov pogled na ples in umetnost ter nov način gibanja. Pred nekaj leti sem izpolnila še en cilj svoje plesne poti, poučevanje. Svoje znanje, strast in ljubezen do plesa rada prenašam  na druge, rada ustvarjam z dobrimi ljudmi in širim svoja obzorja in znanje, kajti učenje se nikoli ne konča.

VODI TEČAJE

| HIP HOP | JAZZ BALET | CICI MIX |

 

 

       VITA JANIČ
plesna učiteljica, trenerka,  prof. pedagogike in dipl. anglistka

“Ples je življenje.”
To je Vitin moto že odkar je prvič pri treh letih stopila v plesno dvorano in začutila energijo, ki jo je povsem prevzela.
Je plesalka show dance-a, jazz baleta, disco dance-a in hip hopa. Vsaka izmed teh zvrsti ji prinaša svoj čar in jo izpopolnjuje kot plesalko. Na tekmovanjih in festivalih po svetu je dosegla že številne odlične rezultate v kategorijah solo, pari, mala skupina in formacija. Po izobrazbi je profesorica pedagogike in diplomirana anglistka in nadvse rada predaja svoje plesno znanje, saj obožuje delo z otroki in je mnenja, da so le-ti naša prihodnost in inspiracija.

VODI TEČAJE

HIP HOP| JAZZ BALET | DISCODANCE |CICI MIX

 

       GLORIA GRAČNAR
 plesna učiteljica in trenerka

Vse skupaj se je začelo pri 3 letih doma v dnevni sobi z radijem na največji glasnosti in me spremlja na vsakem koraku in upam, da me bo spremljal čez celotno življenje. Zato pravim: pleši in življenje bo zabavno.
Trenirala sem veliko različnih plesnih stilov od Jazza, Show dance-a, Disco dance-a, standardnih in latinsko-ameriških plesov, moderna, sodobnega plesa v gibalnem teatru do hip hopa, ki mu ostajam zvesta in ga treniram še danes. V hip hop-u se počutim kot, da lahko dosežem in premagam vse ovire, počutim se svobodno in živo. Veliko delam tudi na freestylu, ki mi je zelo pri srcu in kjer se lahko razplešem do onemoglosti.
Tekmujem že od 4.razreda OŠ in sem na tekmovanjih in festivalih v SLO kot tudi izven SLO, v kategorijah solo, pari, mala skupina, formacija dosegla že številne odlične rezultate. Udeležujem se tudi različnih plesnih classov. Trenutno sem aktivna članica plesne formacije Force v Celju, kjer je naš moto skromnost, spoštovanje in pripadnost. Pod to taktirko si želim vso znanje, ki sem ga pridobila v teh letih in, ki ga še bom, predati na mlajše generacije in v njih spodbuditi ustvarjalno domišljijo in kreativo, da bo vsak našel svoj stil.

VODI TEČAJE

|HIP HOP  | JAZZ BALET | STREET

 

 

 

Ksaver Potrpin

KSAVER POTRPIN – plesni učitelj

Kot dolgoletni ljubitelj breaka sem se udejstvoval na tekmovanjih širom evrope, od Finske, Anglije, Nizozemske, Belgije, Švice do Madžarske, Poljske, Nemčije ter Avstrije na plesalcem znanih tekmovanjih kot so Circle Industry, Circle Kingz, Uk bboy Champs, če nastejem samo najbolj znane. V break sem se več kot zaljubil, postal je del mene in se z njim nameravam ukvarjati tako ali drugače večino življenja.

VODI TEČAJE

| BREAKDANCE |

 

 

Gregor Berlak

Gregor Berlak – plesni učitelj

Začetki segajo v čas Poletja v školjki, kjer me je film navdušil ter zastrupil s plesom.
Od takrat dalje sem popolnoma vpet v plesni svet, sprva kot vrhunski tekmovalec
standardnih in latinskoameriških plesov ter aktiven član od ustanovitve Slovenske državne
reprezentance, do preusmeritve v učitelja in trenerja številnim domačim in tujim državnim
prvakom. Poučujem tako doma kot v svetu, kjer hkrati nabiram nova znanja ter izkušnje za boljše
podajanje plesnega znanja.
Skozi zgodovino sem v začetkih izkušnje pridobival pri domačih pedagogih, kasneje pa predvsem
pri najboljših svetovnih strokovnjakih na različnih plesnih področjih ter tudi pridobil WDC
certifikat za plesnega učitelja.
Moja filozofija je plesnim parom čimbolje predstaviti svet fuzije med glasbo ter gibom v popolnem
užitku!