Naš team

NINA HRIBAR – plesna učiteljica z licenco, koreografinja, trenerka športnih plesov in mednarodna predavateljica
fbt

Svoje prve plesne korake se je naučila pod mentorstvom mednarodne sodnice in trenerke Barbare Nagode Ambrož in se čisto navdušila nad latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi. Kot vrhunska plesalka se je izobraževala tako v domačem plesnem klubu Urška kot tudi v tujini – predvsem v Angliji, kjer si je svoje znanje bogatila v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki na področju latinsko – ameriških plesov.
Uspehi v plesni karieri: prvakinja odprtega prvenstva Padova, peto mesto na odprtem prvenstvu Danske v kategoriji starejših mladincev, četrto mesto na državnem prvenstvu v članski kategoriji, 14 mesto v članski kategoriji s komaj 17-timi leti na International Championship – London, ki se odvija v prestižni dvorani Royal Albert Hall.
Po končani plesni karieri jo je pot pripeljala v trenerske vode, kjer svoje izkušnje in znanje že 20 let prenaša na mlajše generacije športnih plesalcev. Pod njenim mentorskim vodstvom se je razvilo že par generacij plesalk in plesalcev; vse od prvih korakov pa do naslova državnih prvakov.

Poleg trenerskega dela pa z veseljem podaja plesno znanje tudi odraslim vseh starosti, saj že vrsto let vodi tudi tečaje družabnih plesov. Zelo vesela pa je, ko osreči par mladoporočencev s posebno koreografijo za otvoritveni poročni ples. Pravi, da ni lepšega kot trenutek, ko glasba pospremi par na novo skupno pot.

VODI TEČAJE

|TEČAJI ZA ODRASLE  | LATINO SOLO | BACHATA | SALSA | ARGENTINSKI TANGO

| VODSTVO VALET IN MATURANTSKIH TEČAJEV /

INDIVIDUALNE URE |TEČAJI ZA MLADOPOROČENCE

 

 

   GLORIA GRAČNAR

plesna učiteljica in trenerka

Vse skupaj se je začelo pri 3 letih doma v dnevni sobi z radijem na največji glasnosti in me spremlja na vsakem koraku in upam, da me bo spremljal čez celotno življenje. Zato pravim: pleši in življenje bo zabavno.
Trenirala sem veliko različnih plesnih stilov od Jazza, Show dance-a, Disco dance-a, standardnih in latinsko-ameriških plesov, moderna, sodobnega plesa v gibalnem teatru do hip hopa, ki mu ostajam zvesta in ga treniram še danes. V hip hop-u se počutim kot, da lahko dosežem in premagam vse ovire, počutim se svobodno in živo. Veliko delam tudi na freestylu, ki mi je zelo pri srcu in kjer se lahko razplešem do onemoglosti.
Tekmujem že od 4.razreda OŠ in sem na tekmovanjih in festivalih v SLO kot tudi izven SLO, v kategorijah solo, pari, mala skupina, formacija dosegla že številne odlične rezultate. Udeležujem se tudi različnih plesnih classov. Trenutno sem aktivna članica plesne formacije Force v Celju, kjer je naš moto skromnost, spoštovanje in pripadnost. Pod to taktirko si želim vso znanje, ki sem ga pridobila v teh letih in, ki ga še bom, predati na mlajše generacije in v njih spodbuditi ustvarjalno domišljijo in kreativo, da bo vsak našel svoj stil.

VODI TEČAJE

| HIP HOP | JAZZ BALET | STREET |

 

 

       ANA ŠKOBERNE
 plesna učiteljica in trenerka  
Sem Ana Škoberne, stara 20 let. Pri petih letih sem se prvič vpisala v plesno šolo, kjer sem z igro prišla do prvih plesnih korakov in gibanj. Začela sem s sodobnim plesom v Glasbeni šoli Krško, pod mentorstvom Rosane Horvat. Večkrat sem se udeležila tekmovanja Opus in dosegala visoke rezultate. Po nekaj letih sem se prepisala v Plesno društvo Imani, kjer me je sodobni ples učila Sanja Spirić. Kot osnovnošolka sem se poleg sodobnege plesa vpisala tudi v Plesni klub Lukec, kjer sem svoje znanje hip hopa pridobila od trenerja Mihe Poznič, ki me uči še danes. Tako že 3.leto v njegovi članski formaciji Force in si leta 2019 priplesali četrto mesto na svetovnem prvenstvu, ter drugo mesto na svetu leta 2021 z malo street skupino Fail.  Ples je moja hrana za dušo. Ko Plešem začutim svoje bistvo in mir. Od nekdaj sem si želela delovati v trenerskem svetu in svoje plesno znanje predajati mlajšim generacijam.

 

VODI TEČAJE

|HIP HOP| JAZZ BALET | STREET

 

 

 

Ksaver Potrpin

KSAVER POTRPIN – plesni učitelj

Kot dolgoletni ljubitelj breaka sem se udejstvoval na tekmovanjih širom evrope, od Finske, Anglije, Nizozemske, Belgije, Švice do Madžarske, Poljske, Nemčije ter Avstrije na plesalcem znanih tekmovanjih kot so Circle Industry, Circle Kingz, Uk bboy Champs, če nastejem samo najbolj znane. V break sem se več kot zaljubil, postal je del mene in se z njim nameravam ukvarjati tako ali drugače večino življenja.

VODI TEČAJE

| BREAKDANCE |

 

 

Gregor Berlak

Gregor Berlak – plesni učitelj

Začetki segajo v čas Poletja v školjki, kjer me je film navdušil ter zastrupil s plesom.
Od takrat dalje sem popolnoma vpet v plesni svet, sprva kot vrhunski tekmovalec
standardnih in latinskoameriških plesov ter aktiven član od ustanovitve Slovenske državne
reprezentance, do preusmeritve v učitelja in trenerja številnim domačim in tujim državnim
prvakom. Poučujem tako doma kot v svetu, kjer hkrati nabiram nova znanja ter izkušnje za boljše
podajanje plesnega znanja.
Skozi zgodovino sem v začetkih izkušnje pridobival pri domačih pedagogih, kasneje pa predvsem
pri najboljših svetovnih strokovnjakih na različnih plesnih področjih ter tudi pridobil WDC
certifikat za plesnega učitelja.
Moja filozofija je plesnim parom čim bolje predstaviti svet fuzije med glasbo ter gibom v popolnem
užitku!